+31655836278 info@classy-nails.nl

Over mij

DSC_4945

Mijn naam is Nitzah Magdalena en ik ben altijd al een creatief persoon geweest, met interesse voor uiterlijke verzorging. En verzorgde handen en mooie nagels vind ik heel belangrijk.

Hoewel ik uiterlijke verzorging erg leuk vind heb ik in eerste instantie toch voor een andere carrière gekozen.

Ik heb de HBO opleiding Personeel&Organisatie gedaan en heb daarna bij verschillende bedrijven in Human Resources gewerkt.

In mijn vrije tijd volgde ik verschillende nagelstyling cursussen en zo ben ik in 2001 het nagelvak ingerold.

Ik heb sindsdien heel veel opleidingen op het gebied van nagelstyling gevolgd en ben getraind door toppers in het nagelvak zoals: Jose Lie A Njoek, Pepijn Borrel, Tamara Baghoe en Linda Luijbregts. 

Al gauw opende ik naast mijn baan als HR-functionaris mijn eigen nagelstudio aan huis.  

Ik vond het een leuke combinatie om naast het werken op kantoor, veel achter een pc, het halen van deadlines etc., lekker creatief te kunnen zijn en mensen blij te maken met mooie nagels. Het begon als een hobby en is uitgegroeid en is mijn passie geworden!

Mijn passie en enthousiasme voor het nagelstylen groeide meer en meer en ik bleef me steeds meer ontwikkelen in het vak.  Ik ging in 2008 de uitdaging aan om me me verder te ontwikkelen tot docent nagelstyling. Ik heb in 2008 de docentenopleiding bij CND™ gedaan en heb daarna namens CND Nederland bij verschillende opleidingslocaties in het land les gegeven in nagelstyling.

Na de geboorte van mijn zoontje in 2017 heb ik mijn prioriteiten bijgesteld en besloten om alleen nog in mijn nagelstudio te werken. Op deze manier kan ik mijn werk en huissituatie flexibel voortzetten.

Ik blijf regelmatig workshops en trainingen volgen om mij te verbeteren en up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in nagelland.

Close Menu