+31655836278 info@classy-nails.nl

Educatie

Ik ben als freelancer inzetbaar op verschillende locaties om opleidingen, workshops, trainingen, demonstraties en begeleiding van professionals te verzorgen.

Individuele training

Daarnaast is het ook mogelijk om (beginnende) nagelstylistes te trainen en/of te begeleiden. Een privé training op maat dus. In je eigen tijd en op je eigen werkplek. Naar aanleiding van jouw wensen en behoeften gaan we een dag of dagdeel samen werken aan jouw doelen.

Wat heb je nodig om deze training te doen?

Je hebt minimaal een basiscursus of vervolgtraining gedaan en  je hebt een plek om goed te kunnen werken ( dus nageltafel en aparte werkkamer). Je zorgt ook zelf voor je modellen en/of klanten.

Wat leer je in deze training?

Wat je leert bepaal je zelf. Vind jij het lastig om een mooie strakke smile-line te maken of wil je sneller leren werken of een makkelijkere manier leren om een nabehandeling te doen, je kunt alles vragen en alles oefenen. Het is dus handig hier van te voren over na te denken en je wensen aan te geven zodat ik me hier op kan voor bereiden. Al je vragen worden behandeld en gedurende de hele training wordt de tijd alleen aan jou besteed.

Close Menu