+31655836278 info@classy-nails.nl

Behandelingen

Alle behandelingen bij Nagelstudio Classy Nails worden met zorg uitgevoerd.

 In de nagelstudio worden uitsluitend producten gebruikt die goedgekeurd zijn door de EU.

Manicure

Handen worden gedesinfecteerd. Daarna wordt er een cuticle oil aangebracht op de nagelriemen. Terwijl de cuticle oil zijn werk doet, worden de nagels korter of in model gevijld. De nagelriemen worden zachtjes naar achteren geduwd en losse velletjes worden verwijderd De nagels worden gepolijst. Waarna de curticle oil op de nagelriemen word aangebracht en de handen worden ingemasseerd met een handcreme.

Pedicure

Een pedicure waar een pedicure voor bedoeld is! Verfrissend, ontspannend en verzorgend. Een verfrissend voetbad, voetscrub, verzorging van de nagelriemen, knippen en polijsten van de teennagels, een korte voetmassage en mooi gelakte teennagels.

Gelpolish

Hou je van mooi gelakte nagels, maar vindt je de lange droogtijd en het afbladderen na 1 of 2 dagen erg vervelend? Dan is gelpolish dè uitkomst. Gelpolish is een dunne gel in een nagellakflesje, verkrijgbaar in allerlei prachtige kleuren. De gel wordt aangebracht als een nagellak, hard uit in een uv lamp en geeft de nagel stevigheid. En je hebt géén lange droogtijd. Eenmaal uit de uv lamp zijn de nagels direct te gebruiken, zonder risico op beschadigen. De gelpolish blijft ongeveer 2 to 4 weken zitten en daarna kan het er heel eenvoudig afgevijld worden. Laat het afvijlen wel door je nagelstyliste doen om ernstige beschadigigngen van je nagel te voorkomen. De gelpolish kan er ook afgeweekt worden in aceton. Alleen lukt dit niet meer zo goed als de gelpolish langer dan 2 weken op de nagels zit.

Nail-art

Met nailart wordt de kunstnagel versierd met o.a.. acrylverf, nagellak en/of strass-steentjes. Hiermee kunnen wonderbaarlijke schilderijen gecreëerd worden. U kunt kiezen voor een nail-art op een enkele nagel of op alle nagels, de mogelijkheden zijn oneindig! De prijs van nail-art is afhankelijk van de tijd die nodig is om het gewenste ontwerp te realiseren, voor nail-art en design wordt dan ook een uurprijs gerekend. Wilt u een wat uitgebreidere/drukkere nail-art, overleg dit dan voor een volgende behandeling zodat er meer tijd voor u gereserveerd kan worden.

Kunstnagels

Indien er gekozen wordt voor een kunstnagelbehandeling zijn er verschillende systemen om een prachtige kunstnagel te styleren op uw natuurlijke nagel. De keuze is afhankelijk van een aantal factoren zoals de conditie van de natuurlijke nagel, uw beroep, uw hobby’s en uw lichamelijke gesteldheid, hierbij moet u denken aan het gebruik van medicijnen. Bepaalde medicijnen hebben nl invloed op uw huid en haar en dus ook op uw nagels. Dankzij een goede opleiding en voldoende ervaring kan ik u een product adviseren welke het meest geschikt is voor uw nagels. Ik werk met zowel gel als acryl en zal u hieronder de verschillen uitleggen.

In mijn salon worden de kunstnagelbehandelingen uitgevoerd met uitsluitend top producten.

Acrylnagels

Een acrylnagel wordt gemaakt door middel van een poeder – vloeistofsysteem. Wanneer de met vloeistof bevochtige penseel in aanraking komt met de poeder ontstaat er een kneedbaar bolletje welke tot kunstnagel gestyleerd kan worden op de manier zoals u die wenst. Acryl hardt aan de lucht uit en na enkele minuten is de acryl genoeg uitgehard om de nagels in model te vijlen. Om de nagels te laten glanzen wordt de nagel afgewerkt met een glansgel. De totale uitharding van acryl duurt ongeveer 48 uur. Het is daarom ook aan te raden in die periode de kunstnagels niet te zwaar te belasten of te gaan weken in water. Dit kan het uithardingproces verstoren.

Gelnagels

Gelnagels zijn flexibeler dan acryl en worden gemaakt d.m.v. een reeds voorgemengd systeem. De gel zit dus al kant en klaar in een potje en kan meteen gestyleerd worden tot nagel op de manier zoals u die wenst. Gel hardt uit met behulp van een speciale UV-Lamp. De UVA stralen in deze lamp zijn zo minimaaldat ze daardoor absoluut NIET schadelijk zijn voor uw gezondheid. Na de uitharding worden de nagels in model gevijld en voorzien van een glansgel.

Nagelverlenging

Uw nagels kunnen verlengd worden, waardoor u meteen in één behandeling mooie lange nagels heeft in de vorm en lengte die het best bij u en uw handen en nagels past. Afhankelijk van uw natuurlijke nagels kan dit door middel van een tip of een sjabloon.

Tips zijn gemaakt van kunststof die met een klein randje aan het uiteinde van uw nagel gelijmd worden. Tips worden dus niet op uw gehele nagel gelijmd. De tips worden op de gewenste lengte geknipt en in de gewenste vorm gevijld. De overgang van de tip en de natuurlijke nagel wordt transparant gevijld zodat we een vlak glad oppervlak hebben om hierop het gewenste product te plaatsen.

Sjablonen zijn een soort stickers, met een uitsparing voor uw nagel, die onder de vrije rand van de natuurlijke nagel nauwsluitend aangebracht worden. Op het sjabloon kan het gewenste product geplaatst worden. Na uitharding van het product wordt het sjabloon verwijderd en dient de top nog gepinched te worden voor een extra sterke nagel.

Nagelbedverlenging

Speciaal voor mensen met een klein of beschadigd nagelbed, of voor mensen die geen uitgroei willen ervaren aan de vrije top heeft NagelStudio Classy Nails de mogelijkheid om uw nagelbed optisch te verlengen en beschadigingen en/of uitgroei te verdoezelen! Niet iedereen heeft per slot een prachtig lang slank nagelbed.
Door middel van de juiste kleur acryl of gel wordt er een optische illusie gecreëerd van een prachtig nagelbed. Zoals u ziet op de foto hieronder, heeft het model een kort nagelbed. Op een aantal nagels is er een nagelbedverlening uitgevoerd. U ziet dat de kunstnagel de illusie geeft dat er een hele mooie natuurlijke nagel onder zit.

Nabehandeling

Kunstnagels dient u om de 3, 4 of 5 weken te laten nabehandelen. Afhankelijk van de conditie van uw eigen nagels groeien deze gemiddeld 1 tot 1,5 mm per 10 dagen. De acryl of gel die op de natuurlijke nagel is aangebracht groeit gewoon mee met de natuurlijke nagel. Daardoor wordt bij de nagelriemen een stuk natuurlijke nagel zichtbaar die niet is bedekt met gel of acryl. Als u een French Manicure nagel hebt, zal de witte rand ook niet meer op de juiste plek zitten. Ook de noodzakelijk aangebrachte bolling is door de groei naar voren verplaatst waardoor de nagel niet meer voldoende verstevigd is en eerder kunnen breken of zelfs kunnen liften doordat het zwaartepunt te ver naar voren is gegroeid. Het is daarom belangrijk om niet te lang wachten met een nabehandeling.

Nagels verwijderen

Wilt u (even) geen kunstnagels meer, of heeft u er (even) geen tijd of geld voor? Geen probleem, de nagels kunnen verwijderd worden! Het is wel van belang dat u de nagels door een nagelstyliste vakkundig laat verwijderen. Ga nooit zelf de nagels eraf peuteren, daarmee zal u uw natuurlijke nagel ernstig beschadigen.

Close Menu